Recent Posts

Monday, 13 January 2014

Ucapan Ikhlas Dari Hati Lin

Bila telefon makin slow, lin pon membuat proses mencuci segala benda alah dalam telefon ni untuk meringankannya kembali. Dalam proses membuang meseg2 yang banyak dan berat makan space telefon ni baru lin teringat kawan lin pernah pesan segala order dan pembelian orang kena simpan. Bila lin check balik lin dah delete hampir keseluruhannya. Masa tu jadi sedih sangat sebab meseg yang lin buang tu adalah meseg pembelian dan pertanyaan customers lin...

Gatal sangat tangan nikan nak pergi buang semua benda alah dalam telefon ni. Games yang berat2 tu xde plak lin nak unistall. Penyesalan yang tiada berkesudahannya. Last2 lin dah separuh hati dah dengan kekecewaan diri ni terjumpalah meseg customer lin yang dah kebawah sebab yelah lepas dapat barang tu tak meseg dah lepas tu. Jadi meseg baru mentenggelamkan meseg lama. Tak mengapalah, hati kembali terpujuk bila last2 ada lah jugak meseg customer yang masih lin simpan. Haih lega hati lin...

Terima kasih lin ucapkan kepada sesiapa yang membeli apa2 barang yang lin promotekan di dalam blog ini.... 



No comments:

Post a Comment