Recent Posts

Saturday, 30 March 2013

Bernafas kembali....



Hari ini adalah yang paling bahagia apabila laptop sudah siap dibaiki... apabila taukey tu telefon cakap laptop dah siap... diri yang tak berapa sihat pada hari ni pon jadi segar bugar semula... aura itu terlalu kuat dan tak dapat untuk di elakkan lagi... hehehe...

(inilah laptop kesayanganku yang sudah banyak berjasa dalam membuat assignment, tutorial, graphic architecture, mendownload criter dan banyak lagi... hehehe...)

bila dapat laptop balik, cubalah buka semua file yang ada dalam tu... tapi sedikit terkilan sebab driver laptop hilang dan kena install baliklah jawabnya... nasib baiklah hanya perlu gi kat site lenovo support untuk dapatkan driver tu balik... perlu download dan install... then finish... tapi sebelum tu... baik save dulu mane2 yang penting kat tempat lain... serik dahlah bila laptop rosak dulu, satu pun tak buat back up...

(driver nilah yang hilang tu... takpelah kalu dah ada amd yang lebih advanced pon... kite nak yang ni jer... yang lama pon biarlah yang lama... asalkan kite selesa... old fashion sikit saya ni... huhuhu...)


silalah klik di sini... http://rm50.biz-2u.com/?id=fastlien

Thursday, 7 March 2013

Di Sebalik Kesunyian...


Sedih sangat diri ini bila laptop yang sangat disayangi telah rosak dan menunggu masa untuk di hantar agar dapat dibaiki dalam masa yang terdekat ini... harap2 segala isi kandungan dalam laptop itu tidak akan hilang sekiranya telah siap dibaikpulih...

Seindah cintamu yang hampir siap dan menunggu masa untuk dibukukan jugak tidak akan dapat diselamatkan andai kata segala isi kandungan dalam laptop itu akan dihapuskan... sedihnya hati ini... inilah ujian bagi diri ini bagi tahun ini...

Harap segalanya dipermudahkan oleh-Nya...


silalah klik di sini... http://rm50.biz-2u.com/?id=fastlien