Recent Posts

Saturday, 14 June 2014

Cute Towel Doorgift

Mula-mula try yang pembungkus doorgift tu.. sekarang ni dah mula buat doorgift yang cute-cute plak... doorgift ni boleh bagi untuk budak-budak.. yelah budak2 ka suke kalu tuala kartun2 ni...

Cute Towel Doorgift
1 pcs = RM3.50
10 pcs = RM30.00
100 pcs = RM290.00
Free postage

Macam nilah bentuknya...

Boleh buat tempahan dgn lin : 
014-5486702


Tuesday, 10 June 2014

Doorgift Roll Towel Cantik

Doorgift untuk wedding, doorgift untuk sambutan hari jadi, doorgift untuk majlis kesyukuran... banyak lagi doorgift untuk tetamu-tetamu, sanak saudara dan kawan-kawan.....

Permulaan yang baik untuk lin dalam bidang ni... sape2 yang ingin tempahan doorgift roll tower bolehlah tempah dengan lin... lin gune tower yang tebal, beza dari orang lain.... doorgift... doorgift... doorgift...







Yang ni orang baru order nk doorgift... sibuk la duk membungkus... sape agi nk order... kalu nk order bleh hubungi lin n partner yang ada pada gmbar atas tu... tq pada sape2 yang telah sudi membuat tempahan daripada lin... kepuasan hati customer lin adalah kebahagiaan lin jugak... hehehe...

p/s:  kena tempah awal beberapa hari dari tarikh yang nak barang.. kalu tak kelam kabut la lin... hehehe...